Masz pytania dotyczące naszych produktów lub członkostwa? Skontaktuj się z nami pod numerem  +48 22 263 06 00 

(Informujemy, że z powodu sezonu chorobowego, czas oczekiwania na kontakt z Działem Obsługi Klienta może być wydłużony. Bardzo przepraszamy)

RS2786_OSL_2908_The_Founder_W-Article_1140x600.jpg

Mocktail The Founder

Założycielka Oslo Skin Lab, Cecilie Nordstrøm, to nie tylko świetna bizneswoman. Jest również kreatywną i kompetentną szefową kuchni. Uwielbia organizować przyjęcia i potrafi smacznie gotować oraz przygotowywać zarówno koktajle alkoholowe, jak i bezalkoholowe, których goście nigdy nie zapomną. Możemy tylko marzyć, aby w tym roku na naszym letnim spotkaniu powtórzyła zeszłoroczny drink powitalny...

Ten orzeźwiający bezalkoholowy koktajl grejpfrutowo-tymiankowy smakuje wspaniale i jest idealny na gorące letnie wieczory, więc przygotujmy wspólnie duży dzbanek tego napoju.  

Składniki na syrop tymiankowy:

  • 250 g białego cukru trzcinowego lub cukru granulowanego
  • 3,5 dl wody
  • 30 g świeżych gałązek tymianku 

Aby zrobić syrop, doprowadź cukier i wodę do wrzenia w rondlu. Zmniejsz ogień na niski i gotuj na wolnym ogniu przez około 5 minut, cukier się rozpuści. Zdejmij z ognia. Dodaj gałązki tymianku i zamocz je w syropie. Pozostaw do wychłodzenia w temperaturze pokojowej na 2-3 godziny. Usuń gałązki tymianku i wlej syrop do słoika z pokrywką, a następnie umieść w lodówce do czasu użycia. Syrop jest łatwy do zrobienia i przechowuje się w lodówce przez co najmniej 2 tygodnie! 

Przygotowanie mocktailu:

Składniki:

  • Około 2,25 dl syropu tymiankowego
  • 4 dl soku grejpfrutowego 
  • 1 litr zimnej wody gazowanej
  • 1 saszetka kolagenu The Solution
  • Plasterki grejpfruta

Wymieszaj syrop tyminakowy, sok z grejpfruta i 1 saszetkę The Solution przed dodaniem wody gazowanej. Całość uzupełnij plasterkami grejpfruta. Podawaj w szklankach pełnych kostek lodu z dodaną gałązką tymianku,

Smacznego! 

​Zadbaj o swoją skórę od wewnątrz i dowiedz się więcej na temat badań i członkostwa Oslo Skin Lab.

OSL_Perfect scale for articles_ half-open-on-white_13182_500x333.jpg